Köpmännen älskar digitala skyltar

Ska det vara marknad på torget? Sätt upp en digital skylt på ett strategiskt ställe, så vet alla vilket datum det gäller. Har ni engagerat en trubadur till ett event, skylta med det också.

När artisten lämnar återbud eller marknaden flyttas till en annan plats, är det ingen fara. Du har inte tryckt upp stora, dyra skyltar som behöver ändras manuellt eller plockas bort. En digital skylt kan ändras på en sekund, till att visa en helt annan bild eller ett helt annat budskap. Köpmännen älskar digitala skyltar, för de kan gå ut med tillfälliga erbjudanden och styra sin information med några knapptryckningar.

När dagens rätt tar slut

Restauranger har också stor nytta av digitala skyltar. Menyn kan behöva ändras och priserna justeras. Gör man det på en digital skylt ser det snyggt och proffsigt ut. Inga överklistrade priser längre, utan en uppdaterad meny, så att gästerna vet vad som gäller.

Digitala skyltar kan vara hur små eller hur stora som helst. En liten prisskylt på en varuhylla anger priset digitalt och den kan justeras när som helst utan att behöva plockas ner eller bytas ut. En jättestor skylt längs en stor bilväg kan berätta om jordgubbsförsäljning, en spelmansstämma eller en konsert, och den kan också avisera om närmaste gatukök eller hotell.

Tekniken med digitala skyltar ger många möjligheter, och om du behöver sådana i din verksamhet tar du enkelt kontakt med en skyltleverantör, som berättar mer om hur det går till. Med en digital skylt är informationen alltid aktuell.

10 Aug 2021