Teoriprov en teoretisk bekräftelse på körkortet

Att plugga inför ett teoriprov när det gäller körkortet är viktigt. Att kunna körregler och vägskyltar är lika viktigt som att köra bilen säkert på vägarna. Hussein längtade till 18-årsdagen. Han hade jobbat och lagt undan pengar i två år, så fort körkortet var klart skulle han och farsan åka och köpa en bil. Det skulle inte vara någon skrotbil men lagom fräck ändå så att tjejerna fick upp ögonen för honom. Hans syrra Maryam hade skrattat åt honom.

Det var inte många tjejer som valde en kille för vilken bil han, hade Maryam sagt. Det var mer för att imponera på grabbgänget, tyckte hon. När det gällde vanliga plugget hade det väl gått sådär. Han var lagom motiverad och höll en nivå som i alla fall var acceptabel.

Teoriprov på nätet en hjälp på vägen

När det gällde körkortsteori däremot då hade Hussein skärpt till sig. Det var ju riktigt roligt att lära sig olika skyltar och regler. Han såg fram emot sommarlovet, då skulle han ligga och dra raggarrundor med grabbarna i bilen. Åka till stranden och ha det gott. Fixade han bara teorin så skulle resten lösa sig, tänkte han.

Han hade pluggat den mesta teorin på nätet. Det var både smidigt och smart. Det bästa var att det fanns gratis teoriprov man kunde öva på online och det kändes som om han snart kunde det mesta. Det skulle inte dröja länge innan hans egen bil stod parkerad bredvid föräldrarnas bil. Snart var körkortet välplacerat och förvarat i Husseins plånbok.

9 Apr 2023